The Mandalorian lost 40 jaar oud Star Wars mysterie op

News
dinsdag, 03 november 2020 om 8:10
the mandalorian swcc 2 7498d79ff1573654717
The Mandalorian seizoen 2 is begonnen en de eerste aflevering was gelijk een feestje. Niet alleen duurde de aflevering bijna een uur, hij loste ook een mysterie uit Star Wars op. De Disney + serie heeft op die manier een toffe nieuwe link met de eerste Star Wars-film uit 1977.
Let op, dit artikel bevat spoilers over je The Mandalorian seizoen 2 aflevering 1!
In The Mandalorian seizoen 2, aflevering 1 gaat de Mandalorian naar Tatooine. Op Tatooine maken ze weer heel wat mee, waarbij de Tusken Raiders een grote rol spelen. Hoewel we die Tusken Raiders allang kennen, is er in de aflevering een wezen te zien dat een link legt met een mysterie uit Star Wars A New Hope uit 1977.
Een deel van A New Hope speelt zich op Tatooine af, waaronder een scène tussen C3PO en R2D2. Op een gegeven moment is er een enorm skelet te zien op de achtergrond maar het blijft altijd onbekend wat het precies voor wezen is. Nu is er eindelijk onthuld wat voor wezen de twee in die film, lang na zijn leven tegenkomen: Het is een Krayt Dragon.

Meer lore in de eerste aflevering van The Mandalorian seizoen 2

De enorme Kayt Dragon zorgt voor een flinke portie actie in The Mandalorian, waarna aan het einde een parel van het beest een onderdeel voor een lightsaber blijkt te zijn. Hoewel we waarschijnlijk niet gaan zien hoe dit precies werkt in de serie, zorgt het wel voor de nodige achtergrondinfo. The Mandalorian seizoen 1 zat ook al boordevol lore en seizoen 2 belooft hierin niet anders te gaan worden. Sterker nog, seizoen 2 belooft nog meer informatie uit de comics, films en andere Star Wars verhalen te gaan brengen. zoals de planeet van Baby Yoda.

Populair Nieuws

Laatste Reacties