Ratchet and Clank Rift Apart patch brengt 120Hz-optie

News
donderdag, 01 juli 2021 om 9:30
ratchet clank rift apart review warmongerf1623072985
Ratchet and Clank Rift Apart heeft een nieuwe update ontvangen die ervoor zorgt dat de input-latency nog een stukje korter is. Er is namelijk een nieuwe 120hz-modus toegevoegd. Deze werkt uiteraard alleen op televisies die dit ondersteunen.
De nieuwe patch voor Ratchet and Clank Rift Apart is op de laatste dag van juni verschenen en kun je dus direct al downloaden. De mogelijkheid om de game in 120hz te spelen zorgt er dus voor dat de tijd tussen het indrukken van de knoppen en de uitvoering op het scherm nog een stukje lager is. Voorwaarde is wel dat je een televisie hebt die 120hz ondersteund.
Toch blijft het daar niet bij, want de nieuwe Ratchet and Clank Rift Apart patch brengt namelijk nog een nieuwe aanpassing. De Fidelity-modus van de game heeft namelijk de optie gekregen om in 40 fps te spelen. Dit betekent dat je de game nu in 4K met ray-tracing kunt spelen in een 40 fps framerate.
ratchet and clank rift apartf1622473934

Ratchet and Clank Rift Apart patch brengt nieuwe opties

Verder brengt de nieuwe update ook nog een optie om de Phantom Dash aan te passen. Het effect hiervan kun je nu uitzetten, net als de vertraging die ontstaat wanneer Ratchet (of zijn wapens) een level stijgen. Verder zijn er een aantal bugs weggewerkt en kun je nu ook cutscenes overslaan.
Ratchet and Clank Rift Apart is nu beschikbaar op de PlayStation 5. In onze review kreeg de game een 8,5. De reden waarom kun je hier vinden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties