Hardnekkige Assassin's Creed Valhalla bug wordt volgende update gefixt

News
donderdag, 01 juli 2021 om 10:00
assassins creed valhalla combat forestf1620646652
Ubisoft heeft al meerdere problemen uit Assassin’s Creed Valhalla opgelost, maar één hardnekkige bug lijkt maar niet weg te gaan. Volgens de ontwikkelaar wordt de bug in de volgende update eindelijk gefixt.
Het is geen geheim dat grote games vaak komen met een grote hoeveelheid aan bugs. Zo hebben Assassin’s Creed games in het verleden te maken gehad met een aantal opvallende problemen, met name in Assassin’s Creed Unity. Voor de enorme wereld die Assassin’s Creed Valhalla te bieden heeft, valt de hoeveelheid bugs gelukkig erg mee. Soms duikt er een probleem op, die vervolgens snel de kop wordt ingedrukt.
Dat kan alleen niet gezegd worden van één hardnekkige bug: de zogeheten Saint Faith bug. De bug is een bekend probleem voor Ubisoft, omdat verschillende spelers er al sinds de release van de game over klagen. De bug zou dan ook gefixt moeten zijn met patch 1.2.2 en die informatie stond dan ook in de patch notes. Sindsdien klagen spelers alleen nog steeds over het probleem.
Ubisoft heeft de klachten van de spelers gezien en onderneemt actie. Op het forum van de ontwikkelaar is namelijk te lezen dat een fix voor de Saint Faith bug zal worden geïmplementeerd in de volgende update voor Assassin’s Creed Valhalla.

Wat is de Saint Faith bug precies?

Het probleem dat spelers in Assassin’s Creed Valhalla nekt gaat om de Saint Faith mystery in Hamtunscire. In het dorp staat een priester te schreeuwen, waarbij spelers een quest kunnen beginnen. Alleen voor meerdere spelers is dat niet mogelijk, zij krijgen namelijk geen optie om met de priester te praten. Het is niet alleen vervelend dat de opdracht niet kan worden uitgevoerd, het voorkomt ook dat er geen Platinum Trophy of 100 procent completion behaald kan worden. Laten we hopen dat met de update de hardnekkige bug eindelijk met wortel en al uit de game wordt getrokken.