Ratchet and Clank: Rift Apart nu al met mooie korting te koop op bol.com

News
dinsdag, 08 juni 2021 om 17:30
ratchet and clank rift apartf1622473934
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan kunnen we eindelijk met Ratchet and Clank: Rift Apart aan de slag, de eerste game die moet aantonen wat de PS5 echt in haar mars heeft. En de game is voor release al te koop met een mooie korting op bol.com voor Select-leden!
Op 11 juni verschijnt Ratchet and Clank: Rift Apart in de winkelschappen en als je hem op releasedag in huis wil halen, is het een goed idee om de game alvast in de pre-order te zetten. De titel krijgt namelijk ook mooie cijfers, inclusief een 8,5 op XGN.nl.
In de review geeft onze Luuc aan dat de retailprijs voor Ratchet and Clank: Rift Apart wel een beetje hoog is met 75 euro, maar bol.com lost dat probleem al meteen op. De Nederlandse webshop heeft namelijk een mooie aanbieding voor Select-leden. Iedereen die de ‘premium-versie’ van bol.com heeft - waarvoor je een tientje betaalt voor een heel jaar - kan Ratchet and Clank: Rift Apart met korting scoren.

Ratchet and Clank: Rift Apart toont ware kracht PS5

Veel spelers kijken met smart uit naar Ratchet and Clank: Rift Apart en dat is niet zo vreemd. De titels van Insomniac Games zijn niet alleen elke keer een plezier om te spelen, maar de game is ook nog eens hét visitekaartje voor de PlayStation 5.
Rift Apart trekt alles uit de kast om elke unieke functie van Sony’s next-gen console optimaal te benutten. Zo kan je in een oogwenk reizen naar een andere dimensie door de SSD, voelen alle wapens unieke aan door de haptic feedback en adaptive triggers en ziet de game er ook nog eens prachtig uit door de krachtige hardware.