Rare toont Everwild tijdens Xbox Games Showcase

News
donderdag, 23 juli 2020 om 18:28
everwildf1595521488
Everwild heeft een nieuwe trailer gekregen tijdens de Xbox Games Showcase. De nieuwe game van Rare geeft meer details over het verhaal in deze mysterieuze en mystieke wereld. Ook zijn meer details over de release bekendgemaakt.
Als eerste is bekendgemaakt dat Everwild niet op de Xbox One uit zal komen. De game wordt exclusief op de Xbox Series X console uitgebracht. Zoals we van Microsoft gewend zijn, komt de game ook op de PC uit.
De aankondiging van de exclusiviteit op de Xbox Series X is bijzonder, gezien in het verleden werd gecomuniceerd dat de Xbox One langtijdig ondersteund zou worden. Het duidt op dat de release van Everwild mogelijk later is dan gedacht. Oorspronkelijk werd de game in 2019 al onthuld.

Everwild onthulling tijdens de Xbox Games Showcase

Xbox maakte eerder al bekend dat haar Xbox Games Showcase op 23 juli zou plaatsvinden. In de show maakt het bedrijf haar next-gen games voor de Xbox Series X bekend. De livestream begon om 17.00 uur met de pre-show waarin YouTubers en ontwikkelaars al langs komen om een aantal aankondigingen te maken.
Tijdens de pre-show werd ook Hello Neighbour 2 aangekondigd. Later in de officiële show werd Halo Infinite getoond, waarin duidelijk werd dat de game een open wereld zou krijgen. Ook werd State of Decay 3 bekendgemaakt en kregen we een nieuwe Forza Motorsport te zien.

Populair Nieuws