State of Decay 3 aangekondigd voor Xbox Series X en PC

News
donderdag, 23 juli 2020 om 18:25
state of decay 3f1595526598
Tijdens de Xbox Game Showcase voor Xbox Series X is State of Decay 3 aangekondigd. De onthulling komt twee jaar na de release van het vorige deel. Er is nog geen gameplay onthuld en ook een releasedatum laat nog op zich wachten.
De game werd aangekondigd met een trailer. Veel informatie geeft de trailer niet, behalve dat de game niet exclusief voor Xbox Series X is, maar ook voor PC. Er is nog geen releasedatum bekend voor State of Decay 3. Ook het jaar is niet aangekondigd, dus het is mogelijk dat de game niet meer in 2020 uitkomt.
In de trailer zien we een jonge vrouw in een besneeuwd landschap. 's Nachts wordt haar kamp vanuit de schaduw geobserveerd vanuit de schaduw. Bij daglicht volgt ze, bewapend met een kruisboog, een spoor dat haar naar een dode wolf leidt. Een zombie-hert is bezig de wolf op te eten.

State of Decay 3 gameplay ontbreekt nog

Er is nog geen gameplay van State of Decay 3 getoond. Of de game hetzelfde speelt als zijn voorgangers is dus nog even afwachten. Voorgaande games vroegen de speler om zelf te overleven, maar ook om een kleine gemeenschap in stand te houden. Van dat laatste is in deze eerste teaser nog niks te zien, maar gelet op de geringe lengte van de video zegt dat weinig.

Bekijk de Xbox Series X Game Showcase trailer

De trailer die in de Xbox Game Showcase te zien was kun je hieronder bekijken. Veel meer dan wat hierboven beschreven is, is er niet te zien. Wel dient de trailer als indicatie van hoe de game eruit zal zien op Xbox Series X.

Populair Nieuws