Let op streamers; Hello Neighbour 2 release aangekondigd

News
donderdag, 23 juli 2020 om 18:09
hello neighbour 2f1595520133
Tijdens de Xbox Games Showcase is Hello Neighbour 2 aangekondigd. Het eerste deel is al jaren extreem populair bij de jongere doelgroep en wordt volop gestreamd. De tweede survival horror-game staat voor 2021 op de planning.
In de pre-show van de Xbox Games Showcase is de eerste trailer getoond van Hello Neighbour 2. Het volgende deel staat voor 2021 op de planning en belooft weer voor genoeg spanning te zorgen.
In dit deel speel je als een journalist die een vermist persoon opspoort. Als snel komt een oude bekende uit het eerste deel voorbij, namelijk de kwaadaardige buurman!
Wanneer je dit keer inbreekt in het angstaanjagende huis, ontdek je al snel dat er een koe-achtig monster schuil gaat achter de muren. Het is één van de nieuwe features in het tweede deel. Dit keer is de setting Haven Brooks.

Hello Neighbour 2 release onthulling in de pre-show

Xbox maakte eerder al bekend dat haar Xbox Games Showcase op 23 juli zou plaatsvinden. In de show maakt het bedrijf haar next-gen games voor de Xbox Series X bekend. De livestream begon om 17.00 uur met de pre-show waarin YouTubers en ontwikkelaars al langs komen om een aantal aankondigingen te maken. Hello Neighbour 2 was hier één van.
Hello Neighbour 2 komt in 2021 uit op de Xbox One, Xbox Series X en PC.