Gelikte bolides getoond in Forza Motorsport 8 trailer

News
donderdag, 23 juli 2020 om 18:22
forza motorsport 8 leaksf1595423264
Tijdens de Xbox Games Showcase pakt Microsoft uit met een Forza Motorsport 8 teaser. Hoewel de teaser erg kort is, wordt daaruit één ding duidelijk. De game zal de meest gelikte bolides in de Forza serie tot nu toe hebben.
De Forza Motorsport 8 trailer trapt af met mensen die in een garage aan wagens werken. Hierbij is het meteen duidelijk dat de focus aan de grafische kant van de game hoog ligt. Als de game overschakelt naar de racebaan is dat des te meer duidelijk. De wagens zien er ontzettend gelikt uit als ze over het asfalt scheuren. Gezien Microsoft heeft aangegeven dat elke trailer tijdens de Xbox Games Showcase opgenomen is met in-engine beelden, belooft dit een genot voor het oog te worden als de game straks uitkomt.

Forza Motorsport 8 trailer hint ook op focus op het team

Niet alleen zal de focus in Forza Motorsport 8 op het racen liggen. Er lijkt ook aandacht zijn voor het team achter de coureur. Tussen de racebeelden door is het team te zien, terwijl er naar de motor gekeken wordt, geanalyseerd wordt hoe de race verloopt en meer. De racesim belooft veelzijdige dan ooit te worden door de kracht van de Xbox Series X.
Bekijk hieronder nog de trailer van de game: