Rami Malek heeft oren naar rol in Marvel-film

News
maandag, 11 oktober 2021 om 9:00
no time to die st 6 jpg sd low copyright 2019 danjaq llc and mgm all rights reservedf1633909178
De afgelopen dertien jaar zijn er in het MCU behoorlijk wat bekende en onbekende talenten langsgekomen. Daar worden er natuurlijk alleen maar meer en het lijkt erop dat er één acteur is waarvoor Marvel niet al te veel moeite hoeft te doen. Rami Malek laat namelijk weten dat hij wel te porren is voor een rol in de franchise.
De carrière van Rami Malek zit al een tijdje, mede dankzij Bohemian Rhapsody, behoorlijk in de lift. Op dit moment is hij te zien in de nieuwe Bond-film No Time To Die. Voor de promotie van die film sprak Malek met Heroic Hollywood, waarbij het onderwerp Marvel ook voorbij kwam.
Malek had niets dan goeds te zeggen over het MCU toen hij daarover gevraagd werd. Hij noemt het werk van Kevin Feige uitmuntend. Verderop in het interview bestempelt hij het MCU als zijn favoriete franchise. Een rol in de franchise ziet Malek ook wel zitten, maar niet zomaar een rolletje.

Rami Malek zoekt unieke MCU-rol

Als Rami Malek in het MCU komt wil hij het liefst een rol spelen die ‘nog niet eerder is gezien’. Uiteraard zijn er nog veel personages die nog niet in het MCU zitten, maar het lijkt erop dat Malek geen rol wil die veel overeenkomsten vertoond met andere rollen in de franchise. Volgens de acteur zijn er genoeg personages die een verhaal verdienen en als er één voor hem bij zit is hij ‘zonder twijfel’ geïnteresseerd.
Voor zover bekend zijn er geen onderhandelingen gaande tussen Marvel en Rami Malek. Maar dat Marvel de acteur eventueel zou benaderen is, gezien zijn populariteit, zeker niet ondenkbaar.