Rainbow Six Quarantine en Far Cry 6 krijgen nog release in 2021

News
donderdag, 11 februari 2021 om 16:00
far cry 6f1595916424
Rainbow Six Quarantine en Far Cry 6 zijn beide uitgesteld door Ubisoft. Toch maken ze nu bekend dat de games nog een release krijgen voor 1 oktober 2021.
Tijdens het presenteren van de kwartaalcijfers kwam Ubisoft met een niet zo heel verrassende onthulling. Rainbow Six Quarantine en Far Cry 6 moeten nog een release krijgen in 2021. Om het dan toch wat specifieker te maken laat Ubisoft weten dat het de bedoeling is dat beide games voor 1 oktober 2021 een release hebben gehad. Dat betekent dat er nog veel vermaak aankomt dit jaar.
Far Cry 6 zou oorspronkelijk rond deze tijd uitkomen, maar doordat er de game nog niet helemaal klaar was, werd de shooter toch uitgesteld. We weten al wel wat leuke dingetjes over Far Cry 6. Zo heeft Giancarlo Esposito een prominente rol in de game en zal er veel aandacht besteed worden aan guerrilla oorlogsvoering. Wanneer we Far Cry 6 precies kunnen verwachten is helaas niet bekend, maar we weten nu wel dat een release komt voor 1 oktober 2021. Misschien dat de gelekte releasedatum van 26 mei dan toch klopt.

Rainbow Six Quarantine?

Dan gaan we het even hebben over de andere game die Ubisoft genoemd heeft: Rainbow Six Quarantine. De kans bestaat dat de game al niet meer zo heet. Ubisoft laat in de presentatie van de kwartaalcijfers namelijk een beetje doorschemeren dat de langverwachte co-op shooter een andere naam heeft gekregen. Rainbow Six Quarantine zal ongetwijfeld nog de naam van Rainbow Six dragen, maar het Quarantine gedeelte is misschien verwijderd in verband met een globale pandemie.
Tijdens E3 2019 kregen we de eerste beelden te zien van Rainbow Six Quarantine, maar sindsdien is het eigenlijk best stil om de game heen. We weten dan dat het zich in de toekomst van het Rainbow Six universum afspeelt en dat het waarschijnlijk wel een link zal hebben met het Outbreak evenement dat we eerder in Rainbow Six Siege zagen. Toch weten we verder niks afgezien van een release voor 1 oktober 2021. Hopelijk zijn we rond die tijd al uit onze persoonlijke quarantaine verwijdert, al dan niet met behulp van Facebook die informatie over vaccin's gaat verspreiden.