PSVR2 kopen? Pre-order kan nu hier!

News
donderdag, 03 november 2022 om 9:00
playstation vr2 psvr 2f1667459034
Waar pre-order je een PSVR2? 22 februari 2023 is de dag dat PS5-eigenaren aan de slag kunnen met de nieuwe PlayStation VR die 599,99 euro gaat kosten. In dit overzicht zetten we op een rij waar je de PSVR2 kunt kopen.

Waar pre-order je de PSVR2?

Op dit moment kun je de PlayStation VR op nog op geen enkele plek kopen, want de pre-orders gaan pas vanaf 15 november live. Via PlayStation zelf kun je je wel alvast inschrijven voor een exclusieve uitnodiging, zodat je de headset vanaf die dag wellicht kunt pre-orderen. Het lijkt dus geen garantie dat je er dan ook meteen één krijgt. Let er ook op dat je het e-mailadres gebruikt dat gekoppeld is aan je PSN ID.

Waar kan ik nog meer de PSVR2 kopen?

Voor alsnog lijken er geen andere mogelijkheden te zijn om de PSVR te preorderen, maar de verwachting is wel dat je de VR-bril later ook bij andere winkels kunt kopen. We denken hierbij aan de grote partijen als bol, MediaMarkt, Nedgame en meer van dit soort winkels. Zodra die pre-orders opengaan zullen we dit overzicht aanvullen voor jullie, zodat je alles op één plek hebt staan.

Wat weten we al over de PSVR2?

Om de games, waarvan nu elf zijn aangekondigd, te kunnen spelen, moet je een PlayStation 5 apparaat in huis hebben. De prijs wordt dus 599,99 euro, wat een flink bedrag is, gezien de digitale editie van de PlayStation 5 een stuk goedkoper was bij release. De bril zelf komt uit op 22 februari volgend jaar.
Ga jij er één kopen en in de pre-order zetten?