PlayStation VR2 releasedatum en hoge prijs onthuld

News
woensdag, 02 november 2022 om 15:00
playstation vr2 psvr 2f1667459034
Het heeft even geduurd, maar Sony heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer we de PlayStation VR2 kunnen verwachten, namelijk begin volgend jaar. Niet alleen de datum is bekend, maar ook het prijskaartje.
De PlayStation VR2 is vanaf 22 februari 2023 te koop. Wie interesse heeft moet welicht wel nog even doorsparen: de VR2 gaat 599,99 euro kosten. In de prijs zitten de headset, de Sense controllers en de koptelefoon bij inbegrepen. Een apart oplaadstation voor de Sense controllers kost 49,99 euro en is vanaf dezelfde datum verkrijgbaar.
De VR2 is straks niet alleen los te verkrijgen, maar ook in een bundel met een PlayStation Store vouchercode voor Horizon Call of the Mountain. Deze game kan vanaf deze maand los gepreorderd worden.

Deze maand registreren voor preoders PlayStation VR2

Pre-orders voor de VR2 beginnen op 15 november, maar spelers kunnen zich vandaag al registreren. In Nederland kan de headset alleen via PlayStations online store gekocht worden. De preorders worden tijdens de week van 22 februari verzonden.
Volgens Sony is deze nieuwe headset ontworpen met comfort in het achterhoofd. De VR2 is dan ook dunner en lichter vergeleken met de vorige headset. In een blog schrijft Sony het volgende over de VR2: