Black Panther Disney+-serie laat langer op zich wachten dan verwacht

News
woensdag, 02 november 2022 om 18:00
black pantherf1625042263
Het duurt niet lang meer of we kunnen eindelijk genieten van Black Panther: Wakanda Forever in de bioscoop. Maar hoe zit het eigenlijk met de spin-off serie over Wakanda die gepland staat voor Disney+? Producer Nate Moore heeft een update naar buiten gebracht.
Disney+ biedt al een het een en ander aan wanneer het op Marvel aankomt. Zo staan bijna alle Marvel-films en de Netflix-series op de streamingdienst en worden er regelmatig nieuwe series gemaakt, zoals WandaVision, Loki en recent nog She-Hulk. Ook Black Panther krijgt een eigen serie op de dienst, maar het gaat wel nog even duren voor we deze serie kunnen verwachten.

Wanneer kunnen we de Black Panther Disney+-serie verwachten?

Producer Nate Moore laat aan Collider weten dat er veel tijd en aandacht in zowel Black Panther: Wakanda Forever als de Ironheart-serie is gaan zitten, waardoor de spin-off nog niet zo ver in productie is als fans hadden gehoopt. ‘’Er zijn zeker goede ideeën waar we nog steeds over aan het praten zijn met Ryan.’’ Veel is er nog niet bekend over de serie, hoewel Ryan Coogler terugkeert als regisseur. Ook Danai Gurira, die Okoye speelt in de films, is wederom te zien.
De Ironheart-serie is volgens Moore overigens bijna klaar met filmen. Deze serie volgt de geniale uitvinder Riri Williams, gepseeld door Dominique Thorne. Thorne is al te zien in de rol in Wakanda Forever, die vanaf 9 november in de bioscoop draait.