Battlefield 2042 beta breekt record voor EA

News
donderdag, 04 november 2021 om 17:30
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Onlangs was er een open beta voor Battlefield 2042. Er bleek veel interesse voor te zijn, er is namelijk naar buiten gebracht dat ongeveer 7,7 miljoen mensen deelnamen aan de beta.
Begin oktober was de Battlefield 2042 beta beschikbaar gemaakt door EA en DICE. Nu is EA met cijfers gekomen tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers over hoeveel mensen de beta hebben gespeeld. Dit zouden er 7,7 miljoen zijn geweest. De beta was voor iedereen beschikbaar.

Gesloten beta ook populair

Voordat de beta voor iedereen te spelen was, was de beta alleen maar beschikbaar voor mensen die de game hadden gepreorderd. Ook was de beta toegankelijk voor EA Play leden. Deze beta was ook erg populair. 3,1 miljoen spelers speelde de gesloten beta.
EA is trots op het resultaat. Nog nooit is een beta van de uitgever zo vaak gespeeld. Het feit dat de beta 7,7 miljoen keer is gespeeld is dus een record. Het is dus ook niet raar dat EA dit benoemd bij het naar buiten brengen van de kwartaalcijfers.
Een beta is erg handig om te zien hoeveel interesse er is in een game, maar daarnaast komen developers van games er ook achter hoe de game wordt ontvangen door de spelers en wat voor fouten er blijken te zijn. De developer heeft al laten weten geleerd te hebben van de Battlefield beta en aanpassingen gaat maken aan de game.

Populair Nieuws