PS5, Xbox Series X versie The Witcher 3 ligt snel in de winkel

News
vrijdag, 20 januari 2023 om 16:00
the witcher 3 special armorf1618587073
Veel geliefde games hebben met de release van de PS5 en Xbox Series X een upgrade gekregen. The Witcher 3 sluit zich daar ook bij aan. De next-gen versie ligt binnenkort in de winkel.
De next-gen update voor The Witcher 3 heeft een tijdje op zich laten wachten, maar afgelopen december was het dan eindelijk zover. Eigenaren van The Witcher 3 op PlayStation, Xbox of PC konden de game upgraden naar een nieuwe versie. Die was tot dusver alleen digitaal te krijgen, maar nu is er goed nieuws voor wie graag een doosje op de plank heeft.
Vanaf volgende week ligt er namelijk een fysieke editite van de PS5 en Xbox Series X versie in de winkel. Het is bovendien de Complete Edition, dus alle content die ooit voor de game is verschenen is inbegrepen. Het is een overbodige aanschaf als je al een eerdere versie van de game hebt om te upgraden, maar voor verzamelaars of mensen die de game voor het eerst spelen is het een mooie optie.

Ook grote patch voor The Witcher 3 next-gen

Er is ook goed nieuws voor wie de next-gen versie van The Witcher 3 op PC speelt, of gaat spelen. De update zorgde daar bij lancering namelijk voor enkele problemen. Wanneer ray-tracing aanstond ging de performance van de game dusdanig hard achteruit dat hij bijna niet meer te spelen was.
Een gebruiker vroeg onlangs op Twitter of er al een update kwam voor de game en de cummunity Director van CD Projekt RED had goed nieuws. Een update is bijna klaar en komt snel uit. Het is onduidelijk of deze meer met zich meebrengt dan alleen fixes voor de PC versie.