Knotsgekke, geliefde game is nu gratis te krijgen

News
vrijdag, 20 januari 2023 om 16:30
rayman raving rabbidsf1674225165
Niet alleen Epic geeft gratis weg, ook andere webshops delen geregeld uit. Zo kan je nu helemaal gratis de knotsgekke en geliefde game Rayman Ravings Rabbids scoren.
De Rabbids zijn tegenwoordig bekende karakters, die in allerlei avonturen verschijnen. Zo zijn ze recent weer opgedoken in een verhaal met een bekende loodgieter in Mario + Rabbids Sparks of Hope. We zijn het bijna weer vergeten, maar de knotsgekke konijnen verschenen eerst altijd met een andere wereldberoemde mascotte, voordat ze op ‘solo’ avonturen gingen.
De Rabbids zijn hun game-carrière namelijk begonnen als tegenstanders van Rayman. De platformheld zonder ledematen moest het meerdere keren opnemen tegen de chaotische konijnen, voordat hun populariteit de lucht in schoot en ze hun eigen weg gingen met Rabbids Go Home.
Als je de oorsprong van de Raving Rabbids wil meemaken, dan kan je dat nu kosteloos doen. Ubisoft geeft momenteel namelijk helemaal gratis Rayman Raving Rabbids weg via haar eigen webshop.

Red de wereld van knotsgekke konijnen

In Rayman Ravings Rabbids wordt de wereld geteisterd door de Rabbids en is het aan Rayman om iedereen te redden. Dat doe je door middel van tientallen minigames. De titel is dan ook een party game en ideaal om te spelen samen met vrienden of familie.