PS5 update The Last of Us Part 1 voegt HBO outifts toe

News
woensdag, 12 april 2023 om 15:30
the last of us part 1 joel en ellief1681036178
The Last of Us heeft door de HBO-serie een enorm populariteitsboost gekregen. De show heeft nu ook een kleine aanwezigheid in de game, want een PS5 update voor The Last of Us Part 1 voegt HBO outfits toe.
Het verhaal van The Last of Us wordt al geprezen sinds de game origineel uitkwam in 2013. Tien jaar later is het avontuur van Ellie en Joel nog steeds relevant. Zo is recent de PC-versie van The Last of Us Part 1 verschenen en de HBO-serie is zeer positief ontvangen.
De game en serie worden nu ook met elkaar verbonden. Naughty Dog heeft namelijk een nieuwe update uitgebracht voor de PS5-versie van The Last of Us Part 1, waarbij spelers getrakteerd worden op nieuwe outfits. Dat blijkt uit de patch notes.
Het gaat om twee verschillende outfits voor Ellie. De eerste is een blauw t-shirt met het logo van The Wire erop, de geprezen serie van HBO dat volgens velen één van de beste shows aller tijden is. De andere outfit heeft een T-shirt van Mortal Kombat II, waar Ellie in de serie een grote fan van is.

Meer veranderingen met de update

Naast het toevoegen van de HBO outfits worden er ook veranderingen toegepast middels de update. Zo zullen honkbalknuppels meer schade aanrichten tegen Clickers, geweren gaan gebruikmaken van hit-scan in plaats van projectile physics, er komen meer opties voor controls en meer. Hier kan je alle veranderingen bekijken.
Naughty Dog werkt ondertussen ook hard verder aan de PC-versie van The Last of Us Part 1. De port kwam uit met veel technische problemen, maar sinds release zijn er al vijf patches verschenen om verschillende bugs te fixen.

Populair Nieuws