PS5 update brengt einde aan vervelend probleem

News
donderdag, 16 september 2021 om 16:30
screenshot 2021 09 10 at 160406f1631282795
De PS5 update is gekomen waarmee je screenshot notificaties kan uitzetten. Geen vervelende notificaties meer die jouw screenshots verpesten.
We kennen het allemaal wel. Je speelt een game zoals Demon's Souls Remake, en terwijl je door het landschap trekt zie je allerlei prachtige plekken voorbijkomen. Op een mooie locatie sta je even stil om van het uitzicht te genieten. Je beseft je hoe mooi games kunnen zijn en besluit om kort achter elkaar aan twee screenshots te maken. De eerste screenshot ziet er prima uit, maar op screenshot twee is zo een beetje de hele linker bovenhoek in beslag genomen door een notificatie van jouw eerste screenshot.
Nu, met de nieuwste PS5 update, is er de mogelijkheid om deze optie (eindelijk) uit te zetten. Zo hoef je je nooit zorgen te maken om irritante notificaties. De nieuwe update staat vooral in het teken van het uitbreiden van je PS5 opslagruimte. Maar naast deze functie was het Twitteraar Nibel die een handige optie opmerkte in het menu. Als je gaat naar “Shortcuts for create button” gaat, dan staat er ergens “Display Save Confirmation for Screenshots”, door die uit te zetten kun je er dus voor zorgen dat die notificatie nooit meer naar voren komt.

PS5 upgraden met nieuwe SSD

Mocht je nog een PS5 SSD nodig hebben, check dat de lijst die onlangs op onze website online gekomen is. Daar staat een ruime keuze aan SSD’s, waar sowieso iets tussen zit voor jou! Eentje die elke PS5 gebruiker eigenlijk automatisch in overweging moet nemen is de Seagate Firecuda 530 (met heatsink). Dit is namelijk de SSD waarvan Sony zegt dat hij het best bij de PS5 past.

Populair Nieuws