'PS5 SSD opslag heeft maar 664GB bruikbare ruimte'

  Uit bepaalde foto's is er het gerucht ontstaan dat de PS5 opslag maar 664GB aan beschikbare ruimte zal hebben. Dit zou een grote doorn in het oog zijn van iedere PS5-gebruiker, aangezien de games zelf waarschijnlijk aardig wat opslag gaan gebruiken.

  Sony

  PS5 opslag gaat misschien heel klein worden

  De foto's van de PS5 opslag geven aan dat er maar 664GB aan bruikbare ruimte is op een PlayStation 5. De rest zou gebruikt worden voor onder andere de gebruikersinterface. Of dit daadwerkelijk zo gaat zijn is nog maar de vraag, alleen hopen we van niet. Een magere 664GB aan PS5 opslag is niet echt iets waar we mee kunnen werken lijkt ons. Neem dit nieuws dan ook met een grote korrel zout, maar wees dan ook niet teleurgesteld als je straks een externe schijf moet aanschaffen.

  Zal dit genoeg PS5 opslag zijn?

  Als we kijken naar bijvoorbeeld de titel Call of Duty: Modern Warfare op huidige consoles, dan zien we daar al meer dan 200GB voor 1 titel. Aangezien de PS5 grafisch een stuk beter gaat worden zullen de games ook steeds groter worden als het gaat om opslag. We weten dus wel zeker dat als dit gerucht werkelijkheid wordt, we niet eens genoeg ruimte hebben voor een degelijke bibliotheek.

  Wat vinden jullie van dit gerucht. Denken jullie dat 664GB te weinig is? Laat het ons weten in de comments.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.