Japanse YouTubers tonen eerste hands-on met de PlayStation 5

  Het duurt nog even voor de PlayStation 5 in de winkels ligt, maar diverse Japanse Youtubers hebben de premiere om met de PS5 aan de slag te mogen. Zij tonen next-gen games als GodFall en Astro's Playroom.

  Waar het Westen nog moet wachten op de verspreiding van de eerste PlayStation 5 consoles hebben diverse Japanse Youtubers inmiddels de nieuwe console van Sony mogen uitproberen. Sinds zondag morgen 11:00 onze tijd zijn diverse hands-on gamesessies te zien. Een daarvan is van Lulu Suzuhara, een virtuele YouTuber. Zij ging als eerste aan de slag met Astro's Playroom. Daarna speelde ze Godfall en Devil May Cry 5 Remastered.

  Eerste Hands-On beelden PlayStation 5: geen UI of opstarttijden

  Hiermee hebben we de eerste PlayStation 5 gameplay beelden gezien van gamers die niet direct geregisseerd zijn door Sony zelf. Helaas bleef het daarbij bij gameplay van deze drie games. Er werd gehoopt dat ook de UI of het opstarten van de games getoond zou worden, maar daarvoor houdt Sony blijkbaar de kaarten nog voor zich.

  Daar waar Sony dus gekozen heeft om meteen PlayStation 5 exclusive gameplay te tonen heeft Microsoft een andere keuze gemaakt. Zij hebben de focus gelegd op de Backwards Compatibility van de XBox Series X en S. De Microsoft consoles bieden een bijna dubbele framerate aan voor games van de eerdere generaties en versnelde opstart-tijden.

  Wanneer we in Nederland PlayStation 5 preview-modellen mogen verwachten is nog onbekend.

  Ook andere YouTubers hebben hun eerste hands-on getoond.

  Godfall

  Verkijgbaar vanaf 12 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.