'PS5 release lek wijst naar november'

  Het lijkt er op dat we nu echt de releasedatum van de PS5 weten. Via Amazon is de lanceringsdatum van de PlayStation 5 wederom gelekt. Een dag na de onthulling van de Xbox Series X datum.

  Afgelopen woensdag maakte Microsoft de releasedatum voor de Xbox Series X wereldkundig. Nu lijkt het er op dat de lancering van de PS5 een aantal dagen later komt. De gloednieuwe Xbox komt dinsdag 10 november uit. Het laatste gerucht is dat de PS5 negen dagen later volgt.

  'PS5 ook verkrijgbaar in november'

  Deze specifieke datum komt door een lek in Amazon. In de PS5 subreddit deelt een gebruiker namelijk dat Amazon een speciale wallmount in de aanbieding heeft gedaan. Met dit accessoire kan een PlayStation 5 gemakkelijk aan een muur worden bevestigt. Zo kan ‘ie mooi onder een tv hangen.

  De PS5 wallmount heeft een releasedatum van 19 november. Logischer wijs zal zo’n speciale accessoire dezelfde dag als de spelcomputer uitkomen. Daardoor is het aannamelijk dat de PlayStation 5 vanaf 19 november te koop is.

  Releasedatum PS5 nog steeds niet onthuld

  Doordat Sony nog steeds geen releasedatum heeft onthuld, is het natuurlijk wachten geblazen of 19 november ook daadwerkelijk de datum is dat de PS5 uitkomt. Donderdag kwam het nieuws naar buiten dat er op 10 september om 16.00 uur een aankondiging voor het PS5 evenement komt. Ook is het nog even afwachten of dit gerucht klopt.

  Deze zomer kwam het gerucht dat de PlayStation 5 in november uit zou komen ook al naar boven. Toen gaf online platform Video Game Chronicle (VGC) aan dat de PS5 in de tweede week van november uit zou komen. Het is dus afwachten op welke dag in november, of een andere maand, de PS5 daadwerkelijk uit zal komen. Houd XGN dus goed in de gaten voor al het laatste nieuws omtrent de PS5.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.