PS5 en PS4 release van Far Cry 6 draait op 4K met 60fps

News
dinsdag, 28 juli 2020 om 8:30
far cry 6f1595916424
Er doen redelijk wat geruchten rondom de PS5 release van Far Cry 6. De game zou niet op 4K draaien en met een laag aantal frames per seconde. Ubisoft trekt de stekker uit al deze geruchten en meldt nu dat de game wél op 4K Ultra HD draait. Bovendien zal de game op 60 fps draaien.
Nadat Ubisoft Far Cry 6 aankondigde kram al snel een domper over de game naar voren. De ontwikkelaar gaf aan dat de game op de Xbox Series X op 4K zou draaien met 60 frames per seconde en niet op de Xbox One. Hierop ontstond verwarring bij fans van de franchise die dachten dat de PS5 release en de PS4 Pro versie van de game dit niet zouden ondersteunen.
Ubisoft heeft deze verwarring nu opgelost voor PlayStation bezitters. De game zal namelijk op de PS4 Pro en PlayStation 5 gewoon op 4K Ultra HD draaien met 60 fps. De ontwikkelaar belooft naast deze geruststelling over de resolutie van de game binnenkort aan te vullen met meer details over de game.

Far Cry 6 release in 4K op alle platformen in februari

Far Cry 6 zal komend jaar in februari uitkomen voor de PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en PC. De game zal een compleet nieuw verhaal brengen waarbij je in de huid mag kruipen van Dani Rojas. Hij is een verzetsstrijder die de strijd aanbindt met President Castillo in Yara. Deze laatste wordt vertolkt door Giancarlo Esposito die we van series als Breaking Bad kennen.

Populair Nieuws