Far Cry 6 niet in 4K Ultra HD op de PS5

News
vrijdag, 17 juli 2020 om 18:15
far cry 6 lanzamientof1594998056
Slecht nieuws voor fans van de Far Cry-serie. Het ziet er naar uit dat Far Cry 6 niet in 4K speelbaar zal zijn op de PS5. Zo laat het Twitter-account van Ubisoft weten.
Nadat er eerder al onduidelijkheid was over de graphics van Far Cry 6 op de next-gen consoles, heeft Ubisoft het een en ander opgehelderd. Far Cry 6 zal alleen op de Xbox One X en Series X in 4K Ultra HD te spelen zijn. Verrassend, gezien de game ook op de PlayStation 5 uitkomt.
Bekijk hieronder de tweet van Ubisoft.
De manier van verwoorden deed eerder deze week veel stof opwaaien. Eerdere multiplatform-titels kregen in het verleden ook al eens deze verwoording, maar werden vervolgens wel voorzien van een Pro-enhanced label voor de PlayStation 4 Pro. Of voor het zesde telg in de open world shooter reeks ook iets soortgelijks gepland staat, is onbekend.
De opheldering van Ubisoft zelf lijkt vrij stelling aan te geven dat 4K Ultra HD alleen op de Xbox-consoles te verwachten is. Dit is enigszins logisch gezien de console van Microsoft de krachtigere van de twee lijkt te zijn op basis van de specificaties. Sony heeft daarentegen een snellere SSD die grenzen kan verleggen.

Populair Nieuws