PS5 pre-order inschrijving nu mogelijk in de VS

  Sony heeft een soort pre-order pagina van de PS5 live gezet. Vanaf nu is er de mogelijkheid voor fans in de Verenigde Staten om een inschrijving te doen om in aanmerking te komen voor een pre-order. Wie het eerst komt, die het eerst maalt geldt voor de inschrijving.

  Sony

  Vanaf nu kunnen mensen in de Verenigde Staten zich inschrijven om in aanmerking te komen voor een pre-order van de PlayStation 5. Dat kan via de officiële Direct Pre-Order pagina van de PS5. Het gaat hier dus niet om de pre-order zelf, maar om de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een pre-order. Sony meldt op de pagina dat er 'een gelimiteerd aantal PS5 consoles beschikbaar zullen zijn in de pre-order.'

  Daarom werkt de consolefabrikant ook met een inschrijving om dit te mogen doen. 'Wie het eerst komt, die het eerst maalt', meldt Sony daarbij. Als iemand zichzelf wil inschrijven, dient diegene PlayStation Online ID in te voeren. Als Sony diegene daarna uitkiest, ontvangt hij of zij meteen een mail met instructies over hoe de pre-order geplaatst kan worden.

  Meer informatie over inschrijving voor PS5 Pre-order

  Sony geeft in een FAQ op de pagina verder aan dat de selectie naast het 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'-principe gedaan wordt op basis van de interesse in voorgaande PlayStation activiteiten. Daarbij is in deze sectie van de pagina te lezen dat mensen die een pre-order kunnen plaatsen een aantal keuzes krijgen:

  • Eén PS5 console of één PS5 Digital Edition
  • 2 DualSense controllers
  • 2 DualSense charging Stations
  • 2 Pule 3D Wireless headsets
  • 2 Media Remotes
  • 2 HD camera's

  Gamers kunnen alles pre-orderen wat ze willen, maar het aantal console is gelimiteerd tot één per pre-order. Daarbij moet degene die de pre-order plaatst dus een adres in de Verenigde Staten doorgeven. Wanneer de pre-orders uitgeleverd zullen worden, is vooralsnog onbekend, gezien Sony de releasedatum van de PS5 nog niet onthuld heeft. Datzelfde geldt voor de prijzen van de console, al doen daarover wel flink wat geruchten de ronde.

  Of Sony ook met een dergelijke actie komt voor Europa (en dus Nederland), is onbekend.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.