Update - Nieuw PS5 release en prijs 'lek', nu met pre-orderdatum

News
woensdag, 26 augustus 2020 om 8:30
ps5 designf1591945132
De kogel is door de kerk: de PlayStation 5 komt op 19 november uit. Alle pre-orders zijn momenteel uitverkocht, al zal BCC op de dag van release de spelcomputer nog wel aanbieden, zoals je in dit artikel kunt lezen.

Update

Onderstaand artikel is een oud artikel. Meer weten over waar je een PS5 kunt bemachtigen? Check dan dit artikel. Andere informatie over de PlayStation 5 op onze website vind je hier.
We hebben al een heleboel data voorbij zien komen voor de PS5, waar nu een nieuwe datum aan toegevoegd wordt door de Chinese website Mydrivers.com. Voordat je verder leest is het belangrijk om te weten dat Sony nog niets gemeld heeft over zowel de prijs als de release en pre-order datum van de console. Neem dit bericht dan ook met een flinke korrel zout.
De Chinese site zou haar informatie van een insider hebben en 'lekt' de complete informatie over de releasedatum van de aankomende next-gen console van Sony. De console zou als eerste verkocht worden in Japan op 14 november, waarna deze een globale launch krijgt op 20 november. De pre orderdatum van de PS5 zou volgens de site op 9 september liggen. Deze datum is bijzonder, want deze datum valt samen met de 25-jarige jubileum van Playtation. De eerste generatie PlayStation consoles kwam op 9 september 1995 in de schappen terecht.
De prijs van de console die Mydrivers.com meldt is gelijk aan die uit een lek van de Franse website Carrefour even geleden. De console zou met een Blu-ray lade voor 499 euro in de schappen terecht komen, terwijl de All Digital Edition 399 euro gaat kosten. Hieronder het overzicht zoals op de website te vinden is.
ps5 price release date leakoriginalf1598423872

Naast PS5 releasedatum ook de prijs van Miles Morales 'gelekt'

Mydrivers.com meldt naast de PS5 prijs en de pre-order- en releasedatum ook informatie over accessoires zoals de DualSense controller, de PS5 camera en de release van Spider-Man Miles Morales. De game komt volgens de website samen met de console op 20 november uit en wordt een budgetrelease. De prijs van de game wordt namelijk 39,99 euro als we het gerucht moeten geloven.
Of het allemaal waar is wat Mydrivers.com meldt zullen we nog moeten afwachten.
Dit artikel is op 7 oktober 2020 bijgewerkt.