Update - Gratis PlayStation Plus games voor september 2020 onthuld

News
woensdag, 26 augustus 2020 om 18:30
nieuw kwaadaardig personage voor street fighter 5 is kage 143719
Sony heeft de PlayStation Plus games voor komende maand uit de doeken gedaan. Vanaf 1 september 2020 mogen we aan de slag met PUBG en Street Fighter V. Dat belooft weer flink wat multiplayer actie!

Update

Onderstaand artikel is een oud artikel. Op dit moment kun je de gratis PlayStation Plus games van oktober downloaden. Elk maand verandert Sony de games.
Oorspronkelijk bericht
Sony heeft de gratis PlayStation Plus games voor september 2020 bekend gemaakt. PlayStation 4 bezitters mogen komende maand genieten van intense knokpartijen in Street Fighter V en het nodige multiplayer plezier in Player Unknown: BattleGrounds.
In Street Fighter V zal Sony in de Verenigde Staten en Canada bovendien toernooien gaan houden vanaf 4 september. Hieraan kunnen spelers van alle kalibers deelnemen en geldprijzen of andere dingen winnen. Of er ook toernooien vanuit Sony naar Europa komen, is onbekend. De games komen in ieder geval op 1 september 2020 naar de gratis PlayStation Plus line-up.

PS Plus line-up van september vervangt Fall Guys en Call of Duty

De komst van de nieuwe gratis PS Plus games, betekent dat er nog maar weinig tijd is om de huidige line-up te downloaden. Tot eind augustus bestaat de line-up nog uit de gratis games Fall Guys en Call of Duty Modern Warfare Campaign Remastered. Als je deze games nog niet gedownload hebt, heb je dus nog maar vijf dagen om dit te doen. En dat is het voor de games in augustus zeker waard!
Dit artikel is op 14 oktober 2020 bijgewerkt.