‘PS5, PS4 showcase gepland voor maart’

News
donderdag, 24 februari 2022 om 10:30
playstation 5 thumbf1624433855
Sony is bijna door haar games voor dit jaar heen. Tenminste, de games die een concrete datum hebben. Het lijkt dan ook logisch dat het bedrijf binnenkort het nodige wil onthullen. Verschillende insiders verwachten een showcase van PS5 en PS4 games in maart.
Sony heeft in de afgelopen tijd met succes veel tijd en energie in Horizon Forbidden West gestoken en binnenkort verschijnen Gran Turismo 7 en Ghostwire: Tokyo. Daarna is het alleen wat leeg in de PlayStation-agenda. Er staan genoeg games op de planning, maar er zijn er weinig met een datum.
Daar kan volgens insider Tom Henderson snel verandering in komen. Volgens hem is het waarschijnlijk dat er in maart een showcase is voor PS5 en PS4. Er zouden volgens hem veel titels wachten om onthuld of verder besproken te worden, zoals Hogwarts Legacy en Final Fantasy XVI. Ook vindt hij het waarschijnlijk dat PS VR 2 verder besproken wordt.
Vanuit Henderson is het speculatie, maar Nick Baker van XboxEra gooit ook olie op het vuur. Hij durft te beweren dat Sony inderdaad in maart een show heeft. Bovendien zou het ‘the good one’ moeten zijn, wat veelbelovend klinkt.

Wat kan er in een PS5 showcase getoond worden?

Het is natuurlijk afwachten wat PlayStation in een showcase zou laten zien, maar er zijn genoeg titels die waarschijnlijk lijken. Zo moet God of War Ragnarok dit jaar uitkomen, maar staat er nog geen releasedatum voor. Ook zijn er geruchten dat er een Resident Evil 4 Remake komt. Samen met de eerder genoemde games kan dat voor een sterke showcase zorgen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties