Netflix annuleert twee Original series

News
woensdag, 26 augustus 2020 om 9:30
pexels photo 2726370f1578605953
Netflix trekt de stekker uit twee jonge Netflix Original series. Dit is overigens niet de eerste keer dat er eigen series geannuleerd worden op de streamingdienst, alleen is er nu wel een goede reden voor.
Netflix cancelt de series I am Not Okay With This en The Society. Tegen The Wrap zei een woordvoerder van Netflix dat het bedrijf zeer bedroefd is in het maken van deze beslissingen. Ook deelde de woordvoerder mee dat deze beslissing gemaakt moest worden wegens de omstandigheden die ontstaan zijn door het coronavirus.

Geen vervolg seizoenen

The Society verscheen in 2019 op Netflix en gaat over een groep mensen die afgesloten wordt van de maatschappij. Zij moeten zelf verder zien te overleven in een compleet verlaten, afgelegen stadje.
I Am Not Okay With This gaat over Sydney Novak, een meisje dat nergens bij hoort. Daarbij komt ook kijken dat zij enige anger management problemen heeft, die ze onder controle moet krijgen. Daarnaast lijkt een mysterieuze kracht haar te achtervolgen.
Van beide Netflix Original series komen dus helaas geen vervolg seizoenen meer. Het coronavirus heeft teveel invloed gehad en zorgt voor vele problemen waardoor beide series niet verder gemaakt kunnen worden.

Coronavirus

De scripts voor meerdere seizoenen waren al geschreven voor The Society en I Am Not Okay With This. De onzekerheid rond het productieschema en de onverwachte verhoging in de productiekosten is één van de redenen van het stopzetten.
Het coronavirus heeft voor veel films en series voor flink wat vertraging gezorgd. Zo is The Walking Dead een paar maanden vertraagd, net zoals The Witcher en vele Disney+ series. Gelukkig komt de productie voor veel series weer langzaam op gang en komen er innovatieve concepten voor evenementen.

Populair Nieuws