Check vandaag de eerste PS5 controller hands-on

  Wie onwijs uitkijkt naar de PlayStation 5 kan zijn geluk niet op. Vandaag worden meer details bekendgemaakt over de PS5 controller, want Geoff Keighley is hands-on gegaan met de nieuwe controller van Sony. Alle details lees je hier.

  Nadat Sony een aantal maanden geleden heeft onthuld dat de PS5 controller een nieuwe naam heeft, de DualSense, en dat er een flink aantal nieuwe features te verwachten zijn. Tot nu toe heeft niemand de controller nog in handen gehad, waardoor de verwachtingen hoog zijn. Daar komt vandaag verandering in.

  Keighley laat via Twitter weten dat hij vandaag om 18.00 uur Nederlandse tijd hands-on gaat met de controller van Sony. Hoe de preview percies vorm krijgt is nog wat onduidelijk. Via een livestream deelt de journalist zijn bevindingen, maar het is onduidelijk of hij daadwerkelijk ook al games op de PS5 heeft kunnen spelen.

  Bekijk hieronder de livestream!.

  PlayStation 5 details

  Inmiddels weten we flink wat details over de PlayStation 5. Zo is het design uit de doeken gedaan en weten we welke games we kunnen verwachten in de eerste maanden na de release. Tevens staat een All Digital Edition op de planning. De precieze releasedatum van de consoles weten we alleen nog niet. Ook een prijs is nog niet gegeven.

  Wel gaan er geruchten over beide. Zo hebben meerdere lekken aangegeven dat de console op 20 november moet verschijnen. De All Digital editie van de PS5 moet 399 euro gaan kosten en de normale variant 499 euro.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.