PS5 pre order mogelijk voor een een gouden PS5 design

News
vrijdag, 24 juli 2020 om 9:09
ps5 design ps5 pre order goudf1602841081
Niet iedereen is blij met het PS5 design. Maar wie vindt het volgende gouden uiterlijk nu niet mooi? Binnenkort kun je alvast een PS5 pre order plaatsen voor een wel erg toffe variant. Zo is via een Britse winkel duidelijk geworden dat er nog drie andere kleuren op komst zijn.
Het gaat niet om officiële kleuren. Er zijn tenminste drie andere kleuren beschikbaar voor het systeem via een externe Britse winkel. Zo kun je een PlayStation 5 kopen die bedekt is met goud en platina.

Een gouden PS5 design

Truly Exquisite verkoopt de PlayStation 5, evenals de draadloze headset en DualSense-controller, met een gouden coating. Het systeem is ook beschikbaar in platina en 18K roségoud. Het gaat hier om een bijzonder PS5 design, waarbij de Britse winkel momenteel peilt hoeveel mensen interesse hebben in het PS5 design. Je kunt je interesse doorgeven.
Op het moment is het mogelijk om je interesse aan te geven met een PS5 pre order. Je krijgt dan een herinnering als de console uitkomt. Wanneer de PS5 uitkomt kan jij dan gamen met dit PS5 design in je kast. Het systeem wordt op maat gemaakt en is waarschijnlijk snel beschikbaar nadat de console echt op de markt komt. Vooralsnog is er nog geen releasedatum bekend voor de PS5.

PS5 pre order plaatsen?

Vooralsnog is het nog niet mogelijk om elders een PS5 pre order te plaatsen. Truly Exquisite biedt enkel de optie aan om de bewerkte versie vast op je verlanglijstje te zetten. Je betaalt nog niks en er wordt nog niet beloofd dat je sowieso dit PS5 design in huis haalt.
Dit laatste kan ook nog niet, omdat de prijs vooralsnog onbekend is. Je kunt dus nergens een echte bindende pre order nog plaatsen, tenzij je naar Game Mania gaat. De prijs van de nieuwe console is vooralsnog onbekend.
Later moet duidelijk worden wanneer het normale PS5 design in de winkels komt. Eerder dan die release kan Truly Exquisite haar bewerkte PS5 sowieso niet verkopen. Het is enkel mogelijk je interesse aan te geven door vast een PS5 pre order te plaatsen.
Later hoor je hoeveel het systeem zal kosten en wanneer deze word geleverd. Daarna kun je bepalen of je je gouden PS5 pre order laat staan, of dat je toch geen interesse hebt om deze gouden PlayStation 5 te kopen.
Dit artikel is op 11 augustus 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws