PS5 met nieuwe Call of Duty nu met heel veel korting te scoren!

News
dinsdag, 07 november 2023 om 15:00
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Wil je later deze week met de nieuwe Call of Duty aan de slag en ben je ook nog op zoek naar een PS5? Dan kan je nu profiteren van heel veel korting op een mooie bundel!
Op 10 november is het zover, dan verschijnt ‘weer’ Call of Duty Modern Warfare 3. Elk jaar trekken de shooters van Activision enorm veel spelers aan en het is dan ook niet zo vreemd dat fans niet kunnen wachten om met de titel aan de slag te gaan.
Dezelfde dag verschijnt ook een nieuwe PS5-bundel. Daarin zit de normale versie van de PlayStation 5, dus inclusief een disc drive, en de kersverse Call of Duty. Daar moet je normaal een flinke prijs voor betalen, maar je kan nu profiteren van heel veel korting op de bundel bij MediaMarkt. Daarmee bespaar je ruim honderd euro!
De deal is overigens niet alleen bij de Nederlandse versie van MediaMarkt te scoren. Ook Belgische fans van Call of Duty kunnen profiteren van de aanbieding.

Bundel met PS5 Slim?

Het lijkt volgens de doos erop dat de PS5-bundel komt met de ‘oude’ versie van de PlayStation 5. Toch is het ook mogelijk dat de bundel juist komt met de nieuwe PS5 Slim. Die vernieuwde editie zou namelijk volgens geruchten voor het eerst gebundeld worden met Call of Duty Modern Warfare 3. Sony heeft geen exacte releasedatum aangekondigd voor de Slim-versie, op ‘ergens in november’ na.