Nieuwe PS5 live action trailer daagt je uit!

  Sony heeft na de PS5 reveal met regelmaat nieuws en trailers rondom de PS5 uitgebracht. Dit keer daagt PlayStation je met toffe live action beelden en de slogan 'Play Has No Limits' uit om in de wereld van PS5 games te duiken.

  Sony heeft na de PS5 reveal met regelmaat nieuws en trailers rondom de PlayStation 5 uitgebracht. Dit keer daagt PlayStation je met toffe live action beelden en de slogan 'Play Has No Limits' uit om in de wereld van PS5 games te duiken.

  De nieuwe PlayStation 5 trailer, die op Twitter en YouTube gepost is, bevat geen beelden van PS5 games, maar borduurt verder op de slogan die Sony aankondigde voor haar next-gen console. 'Play Has No Limits' wordt in de live action trailer naar een nieuw niveau getild door echte beelden met CGI te combineren. In de PS5 trailer zien we een schip varen als er ineens een mysterieus licht opdoemt in de verte. Als het bemanningslid erheen vaart verandert zijn schip en duikt er ineens een enorme vloot op.

  De vloot, bestaande uit oude schepen en futuristische schepen, vaart uiteindelijk van de rand van de wereld af, rechtstreeks de ruimte in. Dit gebeurt niet voordat de cross-over tussen de gamewereld en de echter wereld compleet is en er echt in games gedoken kan worden. Sony duidt met de nieuwe trailer goed aan, zoals al eerder bij de PS5 reveal, dat de grens tussen PS5 games en realiteit erg klein maakt door alles nóg realistischer en intenser te maken.

  Bekijk de nieuwe PS5 trailer hieronder:

  Eerdere trailers haakten al in op de kracht van de PS5

  Sony haakt met elke trailer in op een aspect van de next-gen console. Zo haakte de trailer van 2 september in op de snelheid, graphics en de audio van de console, terwijl we mochten smullen van nieuwe gamebeelden van onder andere Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Ratchet & Clank: Rift Apart, Gran Turismo 7 en Horizon Forbidden West.

  Een eerdere live action PS5 trailer haakte in op de intense beleving die de PS5 je zal gaan bieden met haar nieuwe features zoals Force Feedback, Adaptive Triggers en de 3D Audio van de console.

  Een releasedatum voor de console is er helaas nog niet, maar wellicht krijgen we die te horen tijdens het aangekondigde PS5 event dat aanstaande woensdagavond plaatsvindt.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.