Ricky Gervais werkt aan After Life seizoen 3 voor Netflix

  Comedian en acteur Ricky Gervais gaat een derde seizoen van zijn succesvolle drama serie After Life maken. Het Britse talent kreeg eerder al veel lof voorde eerste twee seizoenen van de Britse drama/ komedie serie. Naast het feit dat Gervais de hoofdrol speelt in de serie, heeft hij ook de serie geschreven en geregisseerd. Het eerste seizoen ging in maart 2019 in première op Netlix en eind april dit jaar kwam het tweede seizoen online. Door het succes hiervan mag hij er nu een derde en tevens laatste seizoen aan vast plakken.

  Dit artikel bevat spoilers voor After Life seizoen 1 en 2. Een spoiler alert is van toepassing

  Waar gaat After Life over?

  Het verhaal gaat over Tony (gespeeld door Gervais zelf). Tony is erg ongelukkig vanwege het overlijden van z’n vrouw. Tijdens de serie probeert hij dit te verwerken, maar aan het begin van het eerste seizoen is Tony suïcidaal. Gedurende de serie gaat het langzaam beter en weet hij wat hij wil in het leven.

  Helaas voor Tony overleed zijn demente vader in het tweede seizoen van After Life. In de eerste twee seizoen bloeide er langzaam iets tussen Tony en verpleegster Emma. Gaan we hier wat meer van zien in het derde seizoen?

  Check hieronder de trailer van After Life!

  Ricky Gervais bekend van The Office

  Naast de eerste twee seizoenen van After Life zijn er natuurlijk meer dingen waar je Ricky Gervais van kunt kennen. Hij had de hoofdrol in de mega populaire serie The Office (UK, en zat in de films The Invention of Lying, Extras en Ghost Town. Bij de eerste drie namen was hij tevens ook de schrijver.

  Gervais is natuurlijk vooral komiek. Zo had hij veel succes met z’n laatste show; Humanity (tevens te zien op Netflix).

  Mocht je hem zelf nu nog niet kennen, moet je hem bijna wel van hem gehoord wegens zijn speech tijdens de Golden Globes. De speech ging viral over het internet, waarin hij Hollywood met de grond gelijk maakte.

  After Life was afgelopen jaar een van de best bekeken series, krijgt dan ook een 8,4 op IMDb en het derde seizoen hiervan zal april 2021 op Netflix verschijnen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.