The Walking Dead seizoen 10 finale teaset nieuwe karakters

  The Walking Dead seizoen 10 gaat het einde van The Whisperers oorlog betekenen, maar ook het begin van een nieuw stuk van het verhaal. In een trailer van de komende seizoensfinale komt tussen de shots door opvallende nieuwe karakters voorbij die dit verhaal in zullen luiden. Deze Commonwealth-soldaten vormen waarschijnlijk een grote rol in het laatste seizoen, seizoen 11.

  AMC

  De laatste aflevering en de officiële finale van The Walking Dead seizoen 10 komt dichterbij. De aflevering getiteld 'A Certain Doom' zal een einde breien aan The Whisperers saga met een enorme strijd tussen de zombielegers van Beta en de groep overlevenden in het ziekenhuis. Intussen zet de laatste aflevering alles klaar voor het elfde en laatste seizoen van de AMC-serie.

  In een nieuwe trailer duikt nu wel een stel hele aparte personages op voor de laatste aflevering. In de trailer die bestaat uit beelden van alle tien de The Walking Dead seizoenen is namelijk een glimp van een Storm Trooper-achtige soldaat te zien. Deze soldaten komen voor in de The Walking Dead strips en horen bij The Commonwealth. Deze grote nieuwe groep met ruim 50.000 overlevenden zal waarschijnlijk een groot deel van het elfde seizoen uitmaken en al in de komende aflevering voorbij komen.

  Bekijk hieronder de tweet met de trailer:

  Storm Trooper-soldaten van The Commonwealth vormen de elite

  Waar de soldaten van The Commonwealth precies opduiken is door de trailer niet verraden. Maggie is ergens op pad en belooft terug te keren in de seizoensfinale van The Walking Dead seizoen 10, maar lijkt daarbij niet op een plek te zijn waar je een dergelijke soldaat verwacht. Verder is bekend dat er een stukje van het ziekenhuis vandaan gevochten wordt door Aaron, maar hij komt oog in oog te staan met een nog onbekende gemaskerde man.

  Waarschijnlijk lopen Eugene, Ezekiel en Yumiko de soldaten dus tegen het lijf, gezien zij de enigen zijn die op pad zijn om een nieuwe groep te ontmoeten. In de afgelopen afleveringen ontmoetten zij Princess, die naar eigen zeggen van Charleston, West Virginia afkomt, waar The Commonwealth is gevestigd.

  De kennismaking met The Commonwealth in seizoen 10 zal tevens het einde van dat seizoen kenmerken en de deur openzetten naar seizoen 11, het laatste seizoen van de serie. Inmiddels is wel bekend dat er nog een aantal spin-offs komt rondom onder andere Daryl. Daarnaast begint binnenkort The Walking Dead: World Beyond, een gloednieuwe The Walking Dead spin-off.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.