PS5 kopen kan eind dit jaar weer volgens Sony

News
woensdag, 25 november 2020 om 17:30
ps5 liggendf1653392944
In een Twitter-bericht bedankt Sony iedereen die een PS5 heeft weten te bemachtigen. Ook vertellen zij dat de PS5 launch de grootste console launch ooit is geweest. Helaas heeft niet iedereen een PS5 weten te bemachtigen, maar daar gaat Sony wat aan doen. Een Ps5 kopen kan voor eind van het jaar namelijk weer volgens Sony.

PS5 kopen is dit jaar nog mogelijk

Op het Twitter-account van PlayStation Nederland wordt er gemeld dat er weer PS5 voorraad zal komen bij verschillende retailers. Sony bedankt hiermee de spelers en geeft iedereen weer een beetje hoop om een glorieuze PS5 te bemachtigen. Iedereen weet hoe schaars de PS5 was tijdens haar release. Soms was de console 1 seconde na release al uitverkocht.
Waar de PS5 voorraad neer zal dalen is nog niet bekend. Wel is het handig om XGN in de gaten te houden, aangezien wij jou op de hoogte houden van de PS5 voorraad bij verschillende winkels. Zo heb jij de meeste kans om nog een console op de kop te tikken voor het einde van het jaar.

PS5 voorraad al gelijk weer op

Als je nu nog geen PS5 hebt dan is het dus even wachten. We weten natuurlijk hoe graag iedereen een PS5 wil, maar door onder andere de coronacrisis zijn alle voorraden gewoonweg op. Dit meldt ook Sony zelf. Het bedrijf is hevig in de weer om meer consoles te produceren, maar dat heeft natuurlijk gewoon zijn tijd nodig.
Heb jij al een PS5 weten te bemachtigen? Laat het ons weten in de comments.

Populair Nieuws

Laatste Reacties