De 10 beste Black Friday 2020 deals van Nedgame

Article
woensdag, 25 november 2020 om 18:30
nedgamef1605541608
Op 27 november zal het feest compleet losgaan, maar voor die tijd kunnen we al genieten van verschillende Black Friday 2020 deals. Verschillende winkels strooien namelijk al een week van tevoren met fantastische aanbiedingen, waar zij natuurlijk de portemonnee weer voor opentrekken. Dit keer zien we de Black Friday 2020 deals bij Nedgame verschijnen. In dit overzicht vind je een greep uit het grote aanbod van Black Friday deals met de 10 beste Black Friday 2020 deals bij Nedgame.

PS4 Slim + 4 geweldige games

We hopen dat je snapt dat er nog geen PS5 consoles in de Black Friday aanbiedingen te zien zijn (Als er überhaupt ooit weer voorraad komt). Daarom hebben we hier bij de beste Black Friday 2020 deals van Nedgame een PS4 bundel gezet, waar je echt geen nee tegen kunt zeggen. Heb je nog geen kans gehad om een PS4 te kopen of ben jij een Xbox-fanaat? Dan is dit je kans om een aantal essentiële PS4 games te spelen op een PS4 Slim met 500GB opslag. In deze bundel zitten namelijk niet alleen de PS4 zelf, maar ook Horizon Zero Dawn Complete Edition, Ratchet & Clank, Spider-Man en The Last of Us Part II.
marvels spider man miles moralesf1604330074

Spider-Man Miles Morales (PS5)

Het is niet vaak dat we bij de Black Friday deals een PS5 game zien. Bij de beste Black Friday 2020 deals van Nedgame is dat wel even anders. Je kunt nu namelijk Spider-Man Miles Morales met een lekkere aanbieding kopen. Daar bovenop ontvang je ook de pre-order DLC, watinhoudt dat je toegang krijgt tot twee extra Spider-Man-pakken, 3 extra skill points en de Gravity Well Gadget. Spider-Man Miles Morales is een geweldige titel en maakt uitbundig gebruik van de krachtige PS5.
dirt 5 lista cochesf1605001925

DIRT 5 (PS5)

De tweede en ook gelijk laatste PS5 game die we in de beste Black Friday 2020 deals van Nedgame zien is DIRT 5. Voor de racefanaten onder ons is dit dé kans om met een lekkere korting de PS5 titel in huis te halen. DIRT 5 draait op 120fps en 4K-resolutie, waardoor de titel helemaal tot zijn recht komt op de next-gen console. Je racet op meer dan 70 unieke routes, verspreid over 10 verschillende wereldwijde locaties. Kies je wagen en karren maar!
the last of us part iif1578385395

The Last of Us Part II

Een geweldig en emotioneel verhaal op de PlayStation zien we nu in de Black Friday 2020 deals van Nedgame. In The Last of Us Part II ploffen Ellie en Joel neer in hartje Wyoming na een dodelijke reis door het post-pandemische Amerika. Wanneer een brute en gewelddadige gebeurtenis alles verstoort gaat Ellie op een wraakzuchtig pad naar gerechtigheid. In The last of Us Part II overlappen goed en fout en zal je de gevolgen van jouw daden zeker gaan zien. Bij Nedgame krijg je de pre-order DLC er ook nog bij. Dit houdt in dat je een Ammo Capacity Upgrade en een Crafting Training Manual krijgt.
the outer worlds

The Outer Worlds

In The Outer Worlds verken je de verste uithoeken van het heelal en kom je verschillende imponerende groepen tegen die allemaal strijden om macht. Jouw besluiten bepalen het lot van iedereen in Halcyon. The Outer Worlds is een geweldige titel voor op de PS4 en Xbox One en je kunt deze nu met korting open bij de beste Black Friday 2020 deals van Nedgame.
Je betaalt nu maar 19,99 euro voor de PS4 en Xbox One versie van The Outer Worlds bij Nedgame. Voor de Nintendo Switch-versie leg je een tientje extra neer.
gears 5f1573829269

Gears 5 (Xbox One)

Als je een Xbox One in de huiskamer, slaapkamer of badkamer (dat hopen we dan weer niet) hebt staan, dan is Gears 5 een game die je niet mag missen. Hij is al een tijdje uit, maar man, wat een geweldige titel. Gears 5 is het nieuwste deel uit een van de populairste game-franchises ooit. Op de Xbox One kun je ook genieten van 4K Ultra HD-resolutie, HDR-ondersteuning en een framerate van 60fps. Gears 5 speel je alleen, online of met twee andere vrienden, gewoon op de bank.
de sims 4 58935

De Sims 4 DLC-pakketten

Dé simulator der simulatoren heeft een lekkere aanbieding bij de beste Black Friday 2020 deals van Nedgame. Wie houdt er niet van huizen bouwen, jouw Sim onderhouden, naar de wc laten gaan of een lekker boenga-boenga-feestje onder de lakens. De Sims 4 staat garant voor urenlang plezier, waar je zelf jouw karakters maakt en bijvoorbeeld een baan en eigenschappen toekent. De DLC-pakketten van De Sims 4 staan erom bekend dat er veel zijn, maar ook reteduur zijn. Daarom kun je deze nu met korting kopen bij Nedgame.
doom eternalf1584377638

DOOM Eternal + pre-order DLC

Keer terug als de DOOM Slayer en knal alle demonen terug naar de donkerste dieptes van de hel in DOOM Eternal. Ervaar pure kracht en snelheid als je door de wereld rent en de demonen een kogelregen voorschotelt. DOOM Eternal hoort bij de beste Black Friday 2020 deals van Nedgame, omdat je niet alleen de game zelf krijgt. Je krijgt namelijk ook toegang tot wat lekkere DLC, wat hier inhoudt dat je een gratis download voor DOOM 64 krijgt en toegang krijgt tot het Rip and Tear Pack. Hier zit onder andere een skin in voor je karakter en een extra level.
borderlands 3 review 1568020106f1574719244

Borderlands 3

Borderlands 3 is het nieuwste deel in de knotsgekke reeks en speelt zich niet alleen af op de thuisplaneet Pandora. Met vier nieuwe gestoorde Vault Hunters reis je af naar verschillende nieuwe planeten, waar je nieuwe psychotische vijanden én vrienden tegen zal komen. Borderlands 3 is dé looter shooter, waar je uren, dagen en jaren zoet mee kunt zijn. Het is aan jou om zoveel mogelijk uitrusting te verzamelen en misschien ook zoveel mogelijk schade achter te laten. Je moet toch je stempel zetten op de wereld?
Borderlands 3 voor de Xbox One en PS4 kun je nu bij de beste Black Friday 2020 deals van Nedgame kopen voor maar 9,99 euro. Heb je al een PS5, Xbox Series X of Series S in huis? Dan krijg je gewoon een gratis upgrade naar next-gen van Gearbox Software.
ps plus ps5f1631005854

PlayStation Plus 12 maanden

Ook bij de beste Black Friday 2020 deals van Nedgame zien we een PlayStation Plus abonnement van 12 maanden. Als de aanbieding bij iedere andere winkel uitverkocht is, dan kun jij nog jouw slag slaan bij Nedgame. Je krijgt dan gelijk de code toegestuurd, zodat je ook niet hoeft te wachten op een pakketje. Zo kun jij weer een jaar gerust aan de slag met online games op de PS4 en PS5 én krijg je maandelijks gratis games van Sony.

Dit zijn de beste Black Friday 2020 deals van Nedgame

Dit is natuurlijk maar een greep uit de aanbiedingen en onze voorgestelde producten. In dit Black Friday 2020 Nedgame overzicht kun je rustig alle deals even langsgaan. Misschien vind je wel een product wat beter bij jou als consument past. Als je op zoek was naar de beste deals en geld maakt niet uit? Dan is deze lijst jouw go-to.