FIFA 21 update is nu beschikbaar

  EA Sports heeft een dag voor de release van de next-gen versie van FIFA een update uitgebracht voor de huidige generatie consoles. Met deze FIFA 21 update kun je jouw PS4 of Xbox One-versie van de game gratis upgraden naar next-gen. Dit is een dag voor de release van de daadwerkelijke next-gen versies uitgerold en iedereen kan er nu gebruik van maken.

  FIFA 21 update downloaden voor next-gen

  De FIFA 21 update zorgt er dus voor dat je toegang krijgt tot de next-gen versie van de game. Of dat nou op de PS5, Xbox Series S of Xbox Series X is maakt niet uit. Om de update uit te voeren log je in op jouw next-gen console. Zorg er wel voor dat je hetzelfde account gebruikt als op de PS4 of Xbox One. Daarna navigeer je naar de spelbibliotheek, waar al jouw gekochte games op een rij staan. Als je FIFA 21 hebt gekocht voor PS4 of Xbox One dan zal er een icoon tevoorschijn komen voor een gratis next-gen update. De update is compleet gratis.

  De update is dus eigenlijk een tweede versie van de game, maar dan voor next-gen. Als we kijken naar de PS5, dan heeft de update een formaat van ongeveer 50GB. Laten we hopen dat deze gewoon op je pS5 past en dat de harde schijf nog niet vol zit.

  FIFA 21 update neemt ook progressie over

  EA Sports had al eerder laten weten dat jouw progressie van onder andere Ultimate Team en Volta gewoon mee wordt genomen naar de next-gen versie van de game. Dit is dan ook de enige vooruitgang die mee wordt genomen. De rest van de modi ondersteunen dit niet. Hier heeft EA specifiek voor gekozen. Dit, omdat het overzetten van al deze modi extreem veel tijd zouden kosten. Die tijd is besteed om te werken aan next-gen features die de game nog beter gaan maken.

  Wat vinden jullie van dit besluit? Gaat dit een dealbreaker zijn voor jou? Laat het ons weten in de comments.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.