Eerste foto's van The Last of Us-serie duiken op

News
dinsdag, 20 juli 2021 om 13:30
the last of us remasteredf1625473570
De opnames voor de The Last of Us-serie zijn in volle gang. Dat betekent alleen ook dat de setfoto's langzaam maar zeker aan het lekken zijn. De eerste foto's van The Last of Us-serie duiken dan ook overal op.
De productie van het eerste seizoen van de HBO-serie van The Last of Us is in volle gang in Alberta, Canada. Dit betekent nu alleen ook dat langzaam maar zeker foto's van de sets verschijnen online. Op Twitter worden beelden massaal gedeeld in zowel foto als videovorm.
Gelukkig geven de foto's en video's niets weg van het verhaal. De Twitter-gebruiker heeft slechts beelden gedeeld van de sets die gebruikt worden voor de serie. Zo is een SWAT-wagen te zien en komt ook een politie-auto voorbij. De beelden doen vermoeden dat het intro van de serie gefilmd wordt, gezien de auto met Austin bedrukt is, een plek in Texas waar Joel woonde tijdens de uitbraak.
Check hieronder de eerste setfoto's van The Last of Us.

The Last of Us-serie wordt een flinke productie

Eerder deze week werd al duidelijk dat de productie van The Last of Us een flinke onderneming wordt. De serie zou naar verluid namelijk bakken met geld kosten. Per aflevering zou HBO meer dan 10 miljoen euro spenderen voor de serie. Gezien de serie tien afleveringen krijgt, wordt dat dus minimaal 100 miljoen euro voor de hele show.
Een releasedatum heeft de serie alleen nog niet.