Update- Wederom elke dag een gratis film met Pathé Thuis

Article
woensdag, 18 november 2020 om 9:00
pathe trakteert20f1604573625
De tweede lockdown in Nederland is een feit. Waar Pathé met Pathé Thuis tijdens de eerste lockdown elke dag een gratis film aanbood, gebeurt dat nu weer. Pathé Thuis trakteert ons tussen 5 en 18 november elke dag op een gratis film. Dit is de gratis film van 18 november 2020 en meteen de laatste gratis film van deze reeks: The Secret Garden.

Update - De gratis Pathé Thuis film van 18 november 2020 is The Secret Garden.

Vandaag brengt Pathé Thuis weer een gratis film in het Pathé Trakteert programma. De film van vandaag 18 november is The Secret Garden. Op deze laatste dag krijgen we een heuse bioscooprelease voor onze kiezen. The Secret Garden draait om de 10-jarige Mary Lennox (Dixie Egerickx). Haar ouders komen om bij een ongeluk en dus gaat ze bij haar oom (Colin Firth) in Engeland wonen. In het enorme landhuis gaat ze op onderzoek uit. Al snel ontdekt ze de magie die achter een mysterieuze deur in de tuin schuilt.
Eerder bracht Pathé de films Hotel Mumbai, Brimstone, Burnt, De Matchmaker, The Postcard Killings, Captive State, Booksmart, The Equalizer 2, Papillon, Guns Akimbo, Diep in de Zee en Bella Donnas gratis uit. The Secret Garden is de laatste gratis film die Pathé Thuis ons biedt. Vanaf morgen zijn alle bioscopen in Nederland namelijk weer open en dus mogen we onze films weer op het witte doek bewonderen!
Bekijk hieronder de tweet van Pathé over de film en in het oorspronkelijke bericht hoe je de film gratis kunt downloaden.
Oorspronkelijke bericht
Waar Pathé ons tijdens de eerste lockdown trakteerde via het Pathé Trakteert programma, is het programma terug bij de tweede lockdown. Met een toepasselijke naam, Pathé Trakteert 2.0, krijgen we weer 14 dagen gratis films via de streamingdienst van de bioscoopgigant. Tussen 5 en 18 november 2020 krijgen we elke dag om 09:00 uur via de sociale media-kanalen van Pathé (Pathé op Facebook, Twitter en Instagram en Pathé Thuis op Facebook en Instagram) te horen welke film die dag gratis te zien is.

Hoe kijk je de gratis Pathé Thuis film van de dag?

Pathé doet dit keer iets anders dan tijdens de eerste Pathé Trakteert. Dit keer kun je de film van de dag gewoon aanklikken en op 'Bekijk film' klikken. Vervolgens kies je voor 'bekijk vanaf 0 euro' en selecteer je HD of SD. Daarna kun je de film die dag meteen kijken of kiezen voor 'Kijk later'. Als je voor het laatste kiest blijft de film 30 dagen in je account staan.
Let op: de code is steeds alleen die dag geldig tot 23:59 uur. Maar, als je bij invoeren kiest voor 'later kijken', kan je de film tot 30 dagen na invoeren kijken! Wij melden je natuurlijk elke dag ook welke film er gratis is, dus hou dit artikel in de gaten!

Populair Nieuws