Nieuwe details over PS5 game Godfall onthuld

News
dinsdag, 14 april 2020 om 10:45
godfallf1594734143
Godfall is de eerste game die officieel is aangekondigd als PS5 game. Volgens de studio zal de game een next-gen ervaring zijn en zal er daarom ook geen PS4 versie komen.
Je begint het spel als een van de weinige overgebleven Knight's Order, en baant je een weg door verschillende rijken verdeeld in Aarde, Lucht, Vuur en Spirit Elements om de apocalyps te stoppen. Naarmate het spel vordert, krijg je nieuwe gevechtsvaardigheden en aanpassingen gebaseerd op de klasse waarin je speelt. Voor de vijanden in Godfall moet je jezelf goed voorbereiden op een echte uitdaging, want de vijanden zullen in staat zijn om meerdere spelers tegelijk af te weren.

Dark Souls en Monster Hunter World

Nieuwe details over Godfall zijn onthuld, die laten blijken dat dat de game een door Dark Souls geïnspireerde actie-RPG is waarvan de gameplay lijkt op die van Monster Hunter World.
Godfall zou drop-in / drop-out gameplay moeten hebben, vergelijkbaar als de gameplay van Monster Hunter World, waarin je tegen dodelijke giganten zal vechten om de apocalyps tegen te gaan. Het vechten zelf lijkt geïnspireerd door Dark Souls, waarin de perfecte timing van je acties een sleutelfactor is om vijanden te verslaan.

Next-gen game

Nadat Godfall aangekondigd was tijdens The Game Awards 2019 met een filmische trailer, heeft Counterplay Games geen gameplay-beelden van de game laten zien, om de functies en next-gen graphics nog even geheim te houden. Een paar maanden eerder lekte er alleen een onofficiële video uit, die twee minuten van de gameplay van Godfall toonde tijdens het vroege ontwikkelingsproces.
Voordat Counterplay Games aan hun eerste next-gen titel werkte, heeft de studio Duelyst ontwikkeld, een veelgeprezen gratis te spelen turn-based strategie spel die op Steam werd gelanceerd.
Godfall wordt in 2020 gepubliceerd door Gearbox voor PS5 en PC. De PC-versie van de game zal exclusief voor Epic Games Store zijn.

Populair Nieuws