FIFA 20 storing door problemen met EA servers

News
dinsdag, 14 april 2020 om 11:15
fifa 20 virgil van dijkf1573549520
Er is een storing gaande bij EA op het moment die ervoor zorgt dat spelers niet aan de slag kunnen met onder andere FIFA 20. Via Allestoringen.nl stroomden de meldingen binnen. De teller staat momenteel op meer dan 1200 meldingen in nog geen uur tijd.
De FIFA 20 storing dook vanochtend rond 9.00 uur op en werd massaal gemeld bij Allestoringen. Rond 10.30 stond de teller op meer dan 1250 meldingen. Het grootste deel van de meldingen komt van gebruikers die last hebben van een storing in FIFA 20. Ook zijn er problemen bij Battlefield en The Sims.
Alle drie de titels zijn natuurlijk van EA en hebben daardoor last van de problemen. Op Twitter heeft EA nog niets laten weten over de storing. Wel hebben de verschillende Twitter-accounts van EA de hashtag #stayandplay gebruikt. Dit is wat vele spelers willen doen nu ze wegens het coronavirus thuis zitten, maar dat is door de storing dus niet mogelijk.
De laatste tijd zijn er veel storingen. Afgelopen week was het Call of Duty die problemen had met haar servers en ook providers hebben veel last. Zo hebben Ziggo, KPN en T-Mobile al last gehad van storingen.
Update: het probleem is opgelost.
Dit artikel is op 16 juli 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws