PS5 exclusiviteit voor Project Athia bekendgemaakt

News
dinsdag, 08 december 2020 om 10:15
project athiaf1591959470
Sony heeft de PS5 exclusiviteitsperiode van Square Enix' nieuwe game Project Athia bekendgemaakt via een nieuwe trailer. In de trailer van Sony die laat zien wat er in 2021 allemaal op de planning staat, wordt bekendgemaakt dat de nieuwe game ten minste twee jaar console-exclusief verkrijgbaar is op de PlayStation 5. De game komt wel gewoon naar de PC.
In de nieuwe video van PlayStation wordt duidelijk dat de mysterieuze titel een periode van 24 maanden exclusief op de PlayStation 5 speelbaar is. Hierna kan de game ook naar andere consoles komen. Eerder werd al duidelijk dat Project Athia naar de PS5 en PC zou komen, maar hoe lang de exclusiviteit zou zijn was een mysterie.
Over de actie-RPG van Square Enix is nog maar weinig uit de doeken gedaan. Bekend is dat de game ontwikkeld wordt door Luminous Productions, de studio die is opgericht door een aantal talenten achter Final Fantasy XV. Verder speelt een vrouwelijk personage de hoofdrol die met haar vechtkunsten omgevingen lijkt te beïnvloeden.
Check hieronder zelf de video!

Nieuwe PS5 trailer toont 2021 line-up

Naast Project Athia zijn nog tal van andere titels getoond in de PlayStation 5 trailer die hierboven te zien is. Zo komt Gran Turismo 7 voorbij. De racegame zou oorspronkelijk in de eerste helft van 2021 verschijnen, maar heeft in de trailer alleen een vage 2021 als releasedatum. Dit geldt voor wel meer titels, maar opvallend is dat Sony een eerdere trailer heeft aangepast om de releasedatum van Gran Turismo 7 breder te trekken naar 2021 in plaats van de eerste helft.

Populair Nieuws