Release Gran Turismo 7 lijkt uitgesteld na aanpassing trailer

  Veel racefans zullen met smart uitkijken naar de release van Gran Turismo 7. De releaseperiode stond initieel gepland voor de eerste helft van 2021, maar door een aanpassing van een trailer lijkt de game nu te zijn uitgesteld.

  Eén van de belangrijkste wapenfeiten voor Sony in de strijd tegen Microsoft, is de hoeveelheid exclusives de Japanse fabrikanten in handen heeft. Daar is Sony bovendien goed van op de hoogte, zoals duidelijk wordt in de New World to Explore trailer. Daarin worden meerdere aankomende exclusieve games getoond, inclusief de verwachte releaseperiode.

  Eén van de games die langskomt in de showcase is Gran Turismo 7. In de bijkomende tekst wordt gemeld dat de game verwacht wordt in de eerste helft van 2021. Een opvallende ResetEra-gebruiker onder de naam van Yiazmat is het nu alleen opgevallen dat de trailer is aangepast. Achter de naam van Gran Turismo 7 is nu te lezen dat de game ‘in ontwikkeling is voor PlayStation’. Er staat geen releaseperiode meer bij. Een opvallende en stille verandering die wel eens goed kan betekenen dat de game niet de eerste helft van 2021 gaat halen.

  Uitstel geen vreemd woord voor Gran Turismo

  Dat Gran Turismo 7 mogelijk te maken krijgt met uitstel is geen verrassing voor de fans. Ontwikkelaar Polyphony Digital had namelijk ook veel meer tijd nodig voor de vorige game in de franchise: Gran Turismo Sport. Die game stond eerst gepland voor 2015 en werd dat jaar ook officieel onthuld. Het duurde alleen tot oktober 2017 voordat de game eindelijk in de winkelschappen lag. Hopelijk hoeven we niet te wachten tot 2023 voor de release van Gran Turismo 7.

  Gran Turismo 7

  Verkijgbaar vanaf 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.