PS5 exclusive maakt overstap naar Game Pass

News
donderdag, 16 maart 2023 om 11:00
xbox game passf1678956827
Xbox Game Pass wordt op 12 april verrijkt met een game die voorheen alleen als PS5 exclusive te spelen was. Het betreft Ghostwire Tokyo, de actietitel van Tango Gameworks. Deze open-world game was voorheen alleen op PlayStation 5 en PC te spelen, maar komt nu ook naar Xbox-platformen en wordt gelijk onderdeel van Microsofts bekende abonnementsdienst.
Tango Softworks en Bethesda hebben bekendgemaakt dat Ghostwire Tokyo vanaf 12 april naar Xbox Game Pass komt en daarmee ook direct verschijnt op Xbox Series X/S. De titel kwam oorspronkelijk in 2021 uit en werd toen wisselend onthaald, zoals je ook in onze Ghostwire Tokyo review kan lezen.
Er komt alleen wel meer dan alleen de game naar Game Pass. Het verhaal van de open-world game waarin je het tegen kwaadaardige Hannya-geesten opneemt wordt uitgebreid met nieuwe cutscènes die het verhaal van Akito & KK verder uitdiepen. Daar blijft het alleen niet bij.

Nieuwe gamemodus voor voormalige PS5 exclusive

Ghostwire Tokyo wordt ook uitgebreid met een nieuwe spelmodus. Dit type, Spider's Thread genaamd, schotelt een nieuwe locatie voor waarin spelers tal van nieuwe levels moeten doorkruisen waarmee ze vaardigheden en in-game valuta verdienen.

Populair Nieuws