PS5 DualSense en andere accessoires nu in 3D te ontdekken

  Op Sony's PlayStation 5 productpagina is een flinke update geweest. Hierdoor is het vanaf nu mogelijk om alle PS5 accessoires zoals de DualSense controller compleet in 3D te bekijken. De productpagina's geven flink wat details weg over de komende accessoires.

  Sinds een tijdje staat de productpagina van Sony's next-gen console online. Eerst was er niet veel te zien op de pagina, maar er komt steeds meer voorbij rondom de PS5 op de website. Zo kun je nu de productpagina's van de DualSense controller bezoeken. Op de productpagina's gaat Sony diep in op de specificaties van de accessoire, waaronder de accu die vele malen beter wordt dan die van de PS4 DualShock controller.

  Zo kun je op de pagina van de DualSense controller een trailer zien, samen met een heel aantal productafbeeldingen. Ook is er een 3D model dat je de controller in zijn geheel laat ontdekken. Het model is niet zelf te besturen, maar geeft je een draaiend beeld van de controller voor de next-gen console. Een definitieve prijs of releasedatum wordt op de productpagina nog niet onthuld.

  Check hieronder het 3D-model van de DualSense controller:

  Ook productpagina's van andere accessoires met 3D-beelden

  Naast de PS5 Dualsense controller zijn ook andere accessoires voorzien van een eigen productpagina. De Pulse 3D Wireless Headset is bijvoorbeeld in 3D te zien en daarnaast kunt je de PS5 Media Remote met al zijn specificaties bekijken. Ook is de PS5 HD Camera in volle glorie te ontdekken op een eigen productpagina.

  Tussen de specificaties van de accessoires staan veelbelovende onderwerpen. Zo gaat de PS5 HD Camera je de mogelijkheid geven om gameplaybeelden te personaliseren en belooft hierbij de achtergrond weg te filteren. De camera zal volledig in 1080i opnemen. De PS5 Media Remote belooft je een zorgeloze kijkervaring als je een film of serie wil kijken op de PlayStation 5. Hierbij zal de afstandsbediening je niet alleen de console laten bedienen, maar ook het volume van je televisie laten aanpassen. De Pulse 3D Wireless headset geeft je daarbij een betere geluidservaring als ooit tevoren met noise-cancelling, 3D-geluid en een aantal opties die je snel instellingen laten veranderen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.