'PS5 controller binnenkort in twee nieuwe kleuren'

News
maandag, 10 mei 2021 om 10:00
ps5 controllerf1592919068
Het ziet er naar uit dat de PS5 controller binnenkort in twee nieuwe kleuren verschijnt. Het zou een variant betreffen met een rood/zwarte-kleurencombinatie en een grijs/zwarte variant. Zo meldt het Spaanse Areajugones.
Het Spaanse medium claimt bronnen te hebben binnen Sony en stelt dat er twee nieuwe varianten onderweg zijn. De eerste controller zou het witte design van de DualSense vrijwel compleet vervangen voor een rood likje verf. Wel is opvallend dat de foto van de Spaanse site ook wat andere details toont. Zo is het PlayStation-logo ook van kleur voorzien en hebben de symbolen ook hun oude kleur terug.
De foto is voor nu slechts een mock-up en betreft nog niet een daadwerkelijke blik op het vermeende nieuwe model. Een foto van de grijs/zwarte variant van de controller is nog niet opgedoken. In het artikel wordt aangegeven dat de eerste foto daadwerkelijk een mooi kunstje Photoshop is.
ps5 playstation 5 dualsense 2f1604591373

Nieuwe PS5 controllers al snel in de winkel?

Toch lijkt het er op dat de PS5 controllers wel daadwerkelijk bestaan. De controllers zouden alleen nog niet onthuld zijn, maar intern wel al in productie te zijn. Dat de site in het verleden al eens PlayStation Plus-games lekte die achteraf correct bleken te zijn, geeft de website ook al wat meer recht van spreken. Toch is het bij geruchten altijd slim om even een korreltje zout te nemen.
Mocht de website het correct hebben, horen we vrij snel nieuwe berichten vanuit Sony zelf. De website claimt namelijk dat de nieuwe PS5 controllers vrij snel op de markt moeten verschijnen.