PS5 console nu met flinke korting te scoren

News
maandag, 18 maart 2024 om 13:30
ps5 slimf1704191737
Overweeg je al een tijdje om een PS5 te kopen, maar houdt het prijskaartje je tegen? Dan is dit misschien het moment om de knoop door te hakken. De console is namelijk de komende tijd flink afgeprijsd.
De PlayStation 5 is sinds vorig jaar eindelijk goed beschikbaar. De introductie van de PS5 Slim eind vorig jaar moest de console nog beter verkrijgbaar maken, door de productie te stroomlijnen. Qua voorraad is het kopen van een PS5 dus geen probleem meer, maar de permanent verhoogde prijs is er nog wel.

PS5 in maart met korting te koop

Maar momenteel loopt er een actie waarmee je de Disc Edition van de PS5 Slim met korting kunt scoren. Vanuit PlayStation gaat er 75 euro van de prijs af, maar bij veel deelnemende winkels is de korting nog iets hoger. Ook een bundel met twee controllers is afgeprijsd.
Bij PlayStation Direct staat te lezen dat de actie in principe loopt tot en met 31 maart. Je hebt dus zo’n 2 weken de tijd om van de deal te profiteren. Dat geeft nog enige tijd om erover na te denken.
De PS5 Digital Edition is trouwens zelfs zonder korting nog goedkoper. Maar dan heb je niet de mogelijkheid om games fysiek te kopen of de console als blu-ray speler te gebruiken. Je kunt later een disc drive toevoegen aan het nieuwe Slim-model, maar dan ben je weer duurder uit an wanneer je nu de Disc Edition met korting haalt.