PS5 accessoire voor helft van de prijs te kopen!

News
donderdag, 13 oktober 2022 om 12:00
playstation 5 ps5 dualsense 5f1604590531
Samen met de PS5 lanceerde Sony ook verschillende accessoires die speciaal voor de console gemaakt waren. Essentieel zijn ze niet, maar handig vaak wel. Je kunt er nu één scoren voor de helft van zijn normale prijs.
Bij MediaMarkt kun je vandaag de PS5 camera met dikke korting scoren. Normaal gesproken gaat de camera over de toonbank voor zo’n 56 euro, wat al iets lager ligt dan de adviesprijs van Sony. Nu kun je de camera scoren voor maar 28 euro.
Het gaat hier wel om een dagdeal. Als je de camera dus wil hebben moet je er wel snel bij zijn, want je hebt maar tot middernacht de tijd om de deal mee te pakken. Het is genoeg tijd om er even over na te denken, maar er even een nachtje over slapen gaat helaas niet.

Wat heb je aan de PS5 camera?

Afhankelijk van hoe jij je PS5 gebruikt zal het nut van de PS5 camera een beetje wisselen. De camera is bedoeld om jouw reacties op games vast te leggen en naadloos, zonder achtergrond te kunnen verwerken in een stream of gameplay clip. Mocht je dus streamen of gewoon graag leuke momenten laten zien aan vrienden, dan is de camera zeker een aanwinst.
Maar als je eigenlijk gewoon in alle rust wil gamen is het een ander verhaal en heb je eigenlijk weinig aan de camera. Mocht er trouwens iets anders zijn wat je wel zoekt, dan kan het zijn dat er toch een deal voor jou is bij de Mega Deals van MediaMarkt. Mocht je een nieuwe game zoeken, dan kun je een grote nieuwe PlayStation Store sale doorspitten.

Populair Nieuws