Gratis PS Plus Extra, Premium games voor oktober 2022 bekendgemaakt

News
donderdag, 13 oktober 2022 om 11:30
ps plus games offlinef1654153793
Sony heeft bekendgemaakt welke gratis games er deze maand verschijnen op PS Plus Extra en PS Plus Premium.
Maandelijks voegt Sony nieuwe titels toe aan de diverse abonnementsvormen van PS Plus: Aan het begin van de maand voor PS Plus Essential en halverwege de maand voor PS Plus Extra en PS Plus Premium. Nu is het dus de beurt aan de gratis games voor PS Plus Extra en Premium.

Gratis PS Plus Extra en Premium games bekend

Eerder werden de gratis titels voor PS Plus Essential abonnees bekendgemaakt. Wie een PS Plus abonnement heeft kan Hot Wheels Unleashed, Injustice 2 en Superhot gratis downloaden uit de PS Store. Nu zijn daar de PS Plus Extra en PS Plus Premium games bijgekomen. Abonnees van een van deze twee abonnementsvormen kunnen naar de volgende games uitkijken:
en voor PS Plus Premium:
Sony heeft een vast ritme voor het bekend- en beschikbaar maken van de toevoegingen aan de verschillende abonnementen van PS Plus. Voor PS Plus Essential worden de games beschikbaar gesteld op de eerste dinsdag van de maand en bekend gemaakt op de woensdag daarvoor.
Voor PS Plus Extra en PS PS Plus Premium geldt dat de gratis games de derde dinsdag van de maand beschikbaar komen en de woensdag daarvoor bekend gemaakt worden. Voor oktober betekent dat dus dat de PS Plus Extra en Premium games vanaf 18 oktober te claimen en te downloaden zijn,