Cyberpunk 2077 heeft nu gewilde Edgerunners feature dankzij fan

News
donderdag, 13 oktober 2022 om 13:00
cyberpunk edgerunners 048f1665143390
Dankzij de Netflix-serie Cyberpunk Edgerunners zijn er weer veel spelers in Cyberpunk 2077 gedoken. Door een fan is het nu ook mogelijk om te ‘genieten’ van een feature uit de serie.
De eerste scène in Cyberpunk Edgerunners laat meteen zien wat er gebeurt wanneer mensen teveel implantaten in hun lichaam installeren. In de Netflix-serie is namelijk te zien hoe een zogeheten Cyberpsycho gehakt maakt van een peloton aan politieagenten, totdat hij op bloederige wijze wordt uitgeschakeld door MaxTac.
Sinds de release van de serie heeft ontwikkelaar CD Projekt RED een update uitgebracht voor Cyberpunk 2077, waarbij er nadruk wordt gelegd op Cyberpsycho’s in de wereld. Het is alleen niet mogelijk om zelf een Cyberpsycho te worden in de game, op een korte status effect na.
Daar is nu alleen verandering in gekomen, dankzij een fan. Modder DJ_Kovrik heeft namelijk een mod toegevoegd op Nexus Mods genaamd Wannabe Edgerunner.

Wat doet de Cyberpunk 2077 mod?

Met de Wannabe Edgerunner mod geïnstalleerd wordt er een Humanity stat toegevoegd aan de game. Des te meer implantaten je toevoegt aan je lichaam, des te sneller je Humanity zal dalen. Hetzelfde geldt voor het vermoorden van personen en het gebruiken van Berserk of Sandevistan.
Wanneer je eenmaal doordraait zal je de maken krijgen met erge glitches op je scherm, net zoals een Cyberpsycho dat ziet in Cyberpunk Edgerunners. Hoewel je dus weinig op je scherm zal zien, krijg je ondertussen wel een hogere movement speed, meer armor en health generation. Ondertussen zal wel de politie op je af gestuurd worden.
Net zoals in de serie is het mogelijk om Cyberpsychosis te voorkomen. Je kan namelijk neuroblockers gebruiken om tijdelijk geen verlaging van je Humanity te krijgen. Wil je dus de wereld van Cyberpunk beleven net zoals in Edgerunners, dan is dat nu mogelijk.